7 grunde til at besøge Thailand nu!

Den politiske problemer i Thailand har bragt landet i nyhederne en masse seneste. På grund af de problemer, der er turister flygter landet og kommer ikke tilbage, på trods af alle de store grunde til at besøge Thailand. Turist bookinger er vejen ned, med nogle hoteller rapportere en belægningsprocent så lav som 20%. December er normalt en af ​​de travleste måneder i Thailand på grund af ferien. Men selv backpacker området Khao San Road blev forladt i denne weekend i en tid, hvor det er normalt travle med mennesker. (Som af 2012, er disse spørgsmål ikke længere er relevante, men de grunde til at besøge er ikke ændret. Thailand er et af mine foretrukne lande, og du bør besøge, hvis du kan.)

Lad ikke de nyheder skræmme dig. Protesterne aldrig sive ind det daglige liv i Thailand. Priserne bliver skåret, men hvis omkostningerne ikke var grund nok til at komme her, her er syv ting at gøre i Thailand, som giver dig masser af grund til at komme på besøg:

Bangkok

Hovedstaden i Thailand, Bangkok, er et vanvittigt by, der bevæger sig på et lyn-hurtigt tempo. Jeg kunne ikke lide byen, når jeg først kom her, men efter at have boet her, ser jeg, hvor vidunderligt det er virkelig. Der er altid noget, fødevarer er stor (sørg for at spise gade fødevarer), og parterne er forbløffende. De lokale er meget venlige, og på grund af alle de rejsende og expats bor her, det er en meget international by. Du vil aldrig kede dig i Bangkok.

Tropiske strande

Ko Lipe
Thailands strande og øer er nogle af de bedste og smukkeste i verden. Et billede er værd tusind ord, og dette billede viser, hvorfor du bør besøge Thailand bedre end nogen ord jeg kunne sige. Nogle af mine foretrukne øer i Thailand er Ko Lipe, Ko Lanta, Ko Samet, og Ko Phangan (hvor du vil finde den berømte Full Moon Party).

Frodige jungler

Trekking i det nordlige Thailand giver dig en fantastisk udsigt over den frodige, tropiske jungler, dyrelivet og de bjergstammer, og en påskønnelse for landskabet. Der er intet som ælte gennem en tropisk jungle at pleje din indre opdagelsesrejsende. Nogle af de bedste trekking kan findes vej nordpå nær Chiang Rai, i Khao Yai parken, og i Khao Sok, som er berømt for sine grotter og kalksten.

Smukke dyr

Du vil se dyr i hele landet. Fra fisk i havet, for elefanter på jorden, til fugle i luften, Thailand har en bred vifte af dyr. De fleste mennesker kommer her for at dykke og se tropiske fisk, men der er masser af store dyr at se på land, også, især hvis du kan lide fugle. Udforskning jungler i parker som Khao Yai eller ved at dykke i Ko Tao er en fantastisk måde at se alle de vigtigste arter. Op nord, kan du endda ride en elefant. Du kan også hjælpe med at redde dem fra misbrug ved at arbejde på at bevare lejren nær Chiang Mai.

Lækker mad

Thai mad er kendt i hele verden for at være lækker, og du kan satse det endnu mere lækker i Thailand. Den bedste mad kommer fra gadesælgere, der tjener op den bedste, krydrede mad i landet. Bare finde de boder, hvor de lokale er fortrængning rundt efter det bedste af det bedste. Thailand, uden fødevarer ville være ligesom Frankrig uden vin. Jeg kan varmt anbefale svinekød noodle soup. Det er en af ​​de få thailandske retter du ikke finder andre steder i verden.

Historiske ruiner

De steder, Sukothai, Lopburi, og Ayutthaya vinduer i Thailands historiske fortid, med ruiner går tilbage århundreder. Besøg ruinerne fra da Thailand blev regeret af Khmer og burmesiske og da Thailand regerede dem. Disse byer dot centrum af Thailand, så de er en perfekt måde at hoppe, springe og hoppe din vej til Chiang Mai og se landskabet i landdistrikterne.

Dykning i Thailand

Thailand har nogle af de bedste dykkersteder i verden. Dykning nær Phuket, Ko Tao, De Similian øerne, og Surin Islands er kendt for farvestrålende fisk og koraller. Thailand er også en af ​​de billigste steder i verden for at lære at dykke. Jeg finder dykning nær Ko Lanta og i Similian Øer for at være den bedste, da revene er bedre bevaret.

Så du skal ikke bekymre sig om den seneste uro. Thailand har meget at tilbyde rejsende. Der er masser af gode grunde til at besøge Thailand nu og tonsvis af ting at gøre her.

from LCracing http://ift.tt/1JeAYql

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s