Motorcykel Sikkerhed – Stay Safe Med disse 5 tips!

For mange rejsende En af de første ting, de gør, når de ankommer i Thailand for en ferie, er at leje en motorcykel. Billig, og let tilgængelig, de er en god måde at komme rundt og se seværdighederne i landet. Mange butikker tilbyder motorcykler til leje, i lidt mere end et par dollars om dagen. Men der er nogle meget vigtige ting, du bør overveje, før du beslutter dig for at leje en motorcykel i Thailand.

1. Har du kørt i Thailand før? For mange mennesker er dette første gang i kørsel i et asiatisk land, såsom Thailand. De er ubrugte reglerne vej, og alt for mange mennesker kører som de ville derhjemme. De er uvidende om, at farerne lurer omkring hvert hjørne. I Thailand er det ikke ualmindeligt at have trafik vævning ind og ud, eller at ikke stoppe ved trafiklys eller vejkryds. Det er normalt at have trafik tilgang du på den forkerte side af vejen, nogle gange med ingen lys på. Tilsagn (overhaling på højre side), mens ulovligt i Storbritannien, er almindelig i Thailand. Og desværre, spirituskørsel er en fælles begivenhed i landet og tegner sig for en stor del de høje dødstal på vejen dieta per dimagrire.

2. Hvor erfaren er du på en motorcykel? Mange mennesker er novice motorcyklister, og nogle har aldrig redet før overhovedet. Dette gør dig dobbelt sårbar, ikke kun fordi du ikke ved, hvordan man håndterer en cykel, men også fordi du ikke har erfaring med kørsel i thailandsk trafik enten. Det betaler sig at gøre en kort motorcykel færdighed kursus, før du forlader hjemmet, bare så du ved det grundlæggende. Det kan ikke hjælpe dig, hvis du rammer en patch af sand på vejen (en almindelig årsag til en masse motorcykel ulykker i Thailand), som kører for hurtigt, men det vil gøre det muligt for dig at være mere sikker og at ride til de betingelser, af vejen.

3. Er din motorcykel trafiksikker? Mange af motorcykel huslejer er ikke i en trafiksikker stand, når de bliver udlejet. Desværre er der lidt hensyn til vedligeholdelse, og hvis noget går galt, du kunne være i alvorlige problemer. Altid gøre en fuld kontrol af den bil, du er ved at ansætte, før at indvilge i at leje det. Kig nøje på godbid på dækkene og se om cyklen har nok olie i det. Hvis cyklen ikke pådrage sig skader, mens du har det, vil du være ansvarlig, og du vil sandsynligvis nødt til at betale en oppustet sats for eventuelle reparationer.

4. Hvor god er din hjelm? Desværre hjelmen loven ikke håndhæves i Thailand, og så de fleste mennesker ikke bære beskyttelseshjelme, når de kører deres cykler. Udlejningsselskaber vil ofte hånd du en billig, tynd, plast hjelm, der vil gøre noget i tilfælde af en ulykke. Husk, dit hoved er meget skrøbelig, og du kan pådrage alvorlige hjerneskader i en ulykke, selv ved lave hastigheder. Hvis du leje en cykel, investere i at købe din egen hjelm. Sørg for, at det er DOT-kompatibel, og gjort op stramt nok, at i tilfælde af en ulykke vil det ikke glide af. Mange mennesker dør i cykel ulykker, der kunne forebygges med den rette beskyttende hovedbeklædning.

5. Er du forsikret? Mange mennesker tager ud rejseforsikring, men få er klar over, at mange virksomheder ikke forsikre dig, hvis du er i en motorcykelulykke. Læs det med småt, og sørg for, at du er dækket, hvis du planlægger at leje en motorcykel som hospital regninger kan være dyrt!

images (11)Du må ikke ødelægge din ferie med en unødvendig motorcykelulykke. Alt for mange mennesker ender på hospitalet som følge af leje cykler i Thailand, og mange ville ønske, de havde lige hyret en taxa i stedet. Hvis du ikke er vant til at køre en cykel, skal du ikke forsøge at lære at køre i Thailand, lære hjemme. Hold dig sikker og få en uforglemmelig ferie for alle de rigtige grunde.

from LCracing http://ift.tt/1Rg5n9h

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s