Beskyttende Motorcykel Beklædning

Your Mind pan er bare ikke bare reelle del, du har for at beskytte enten. Du ønsker at overveje de andre stykker sammen med dele af din egen krop, der er sårbare, når de overvejer beskyttende motorcykel tøj.


Alle de forskellige der lugter jorden, hvis en person er ved at glide, eller endda tumbling sammen, efter en person dumpe din nuværende motorcykel er generelt mangler midler, der involverer beskyttelse. Skuldre, albuer, hænder, hofter nutritive value of tomato, knæ … bare om alle kan stå en lil ‘afskærmning fra overfald produceres i disse mennesker ved at ramme asfalten, i 45 mph! … Eller måske hurtigere!


imagesMange er faktisk den fortælling, hvor en biker er nødvendig for at droppe sin tur … for at undgå blot smække i for nogen at det aspekt om et par bozo omkring 4 hjul … hvorefter rejste sig og gik væk, sammen med blot mindre skrammer sammen med blå mærker. Enhver historie, hvor ville få oplyst, om han havde valgt “Macho” … mere end god, kvalitet, beskyttende motorcykel tøj.

Nu opnår vi til bunden i historien, selv din røv ønsker beskyttelse :-) undskyld … Jeg kunne bare ikke modstå, hvor man … Udfør lidt googling om, at … og også jeg positivt at en mængde af “Road Rash ‘fotos, som vil vende op, planlægger at sende dig bilkørsel, kreditkort inden hånden, lever dirrende, at købe den nyeste, termonuklear, beskyttende motorcykel beklædning til din kiester!

Du vil snart opdage, at der er nogen særlig mangel vedrørende motorcykel gear for en person at beskytte dig. Du kan finde selv flere outfits skabe ‘puste’ motorcykel veste sammen med jakker i som øjeblikkeligt wrap en person inden for en airbag en person slid! … Skulle du komponent måder sammen sammen med din motorcykel.


Motorcykel Læder samt Stof Jakker, alt med indbygget polstring samt skjolde til at yde beskyttelse mod stød sammen med slid … syntetiske eller endda læder, Motorcykel bukser, i bukser, rem i skjolde og puder, undertøj skabt til at blive slid resistente, sammen med kæbe samt motorcykel handsker; listen involverer beskyttende motorcykel beklædning er faktisk nær til uendelig …


imagesJeg er den første person til at indrømme det … Jeg meget foretrækker ridning ‘Free’ … næse mod vinden … unarmored … Men jeg er bare i stand til at ryste på hovedet, når et par fyr ankommer roarin ‘sammen, bare solbriller, muskelmasse shirt, shorts og også flip flops. Simpelthen Ingen hjelm, nul handsker, helvede, ikke ærmer! Så er der en anden fyre … HAULIN ‘deres særlige koner samt pige pals om pillion på særlige bagsiden af ​​dem … Ligesom ubeskyttet … Ikke Virkelig en merchandise af beskyttende motorcykel beklædning at blive set involverer par ’em.

Kendskab et beløb være … bør muligvis cykel finde afskåret … og derfor skal de droppe det, bare sender influenza ryste op min ryg.

Jeg kan finde en ny måde at producere der vil valg med hensyn til mig selv … og leve med de fleste konsekvenserne … endnu skal noget gå galt … få at dukke op i den dame jeg bar, ubeskyttet, bliver blot nogle ting jeg ikke er villig til at være i stand til at gøre.

Foretag omhyggelig analyse beskytte dig selv … så erhverve de nødvendige beskyttende motorcykel tøj til at hjælpe holde en person helhed.

from LCracing http://ift.tt/1TScDdP

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s